KEN NORRIS KVARTET

D. 15. september 2021 kunne Rytmeloftet endelig åbne koncertdørene igen efter en lang nedlukning. Og hvilken start med Ken Norris Kvartet

De flotte ord i foromtalen af aftenens koncert var på ingen måde overdrevne. Ken Norris sublime stemme fik i de bedste numre hårene til at rejse sig, ikke mindst takket være trioens fornemme akkompagnement. Pianisten Magnus Hjorth brillierede gang på gang med smukke soloer, der til fulde matchede Ken Norris’ vokal.

 

Mads Tolling 

& The Mads Men

Rytmeloftet er gennem årene blevet beriget med koncertbesøg af mange dygtige kunstnere. Koncerten d. 7/11 2019 var ingen undtagelse.

 

Med et repertoire der hed 60’er hits, gav bandet et fornemt bud på, hvordan sange de fleste kender, også kan lyde i forfriskende jazzede arrangementer. Violinisten Mads Tollings store musikalske forbillede er Svend Asmussen, og han lever på fornemste vis op til sit ikon.

Kansas City Stompers

10. oktober 2019: Igen skete det - besøg af Kansas City Stompers  med Jesper Thilo som solist - og Rytmeloftet var totalt udsolgt. 

Publikum var bestemt ikke gået forgæves. Det blev en aften med både flot ensemblespil, fine solistindslag og (ikke mindst) en veloplagt kapelmester i form af Niels Abild, der altid forstår at sætte en fin tone an, både direkte på klarinetten, men bestemt også i overført betydning. Abild nærmer sig de 81 år, men det mærkes på ingen måde. 

 

Det var tydeligt at både publikum og musikere havde en fin koncertaften i hinandens selskab, mens regnen uden for silede ned. 

Vinterkoncert med 

Thomas Fonnesbæk  

& Clarice Assad

26. februar 2019: Koncerten med den dansk/brasilianske duo Fonnesbæk/Assad var imødeset med spænding, da det kan være svært at forestille sig, hvordan en sammensmeltning af 2 meget forskellige musikkulturer kommer til udtryk live. Det var en på alle måder positiv overraskelse, da de to stjernemusikere i den grad formåede at komme ud over “scenekanten” med deres musik, hvad enten det var egne eller andres numre. En spillestil, der efterlod lytteren med et mættet indtryk af både teknisk, samt ikke mindst et musikalsk overskud i numrene. Pianisten, sangerinden, komponisten og dirigenten Clarice Assad imponerede med sin unikke stemme og bredt funderede pianospil. Thomas Fonnesbæk var med sin kontrabas fuldt på højde med sin med/modspiller i enhver henseende, og publikum kvitterede med klapsalver aftnenen igennem for musikken. En virkelig mindeværdig aften på Rytmeloftet.

Tidligere gæster på Rytmeloftet

Kristian Leth

Nancy Harms

Finn Odderskov

Scott Hamilton

Jacob Fischer

Katrine Madsen

Bjarke Falgren

Filip Jers

Mads Mathias

Hans Backenroth

Jeppe Smith-Olsen

Ole Koch Hansen

Peter Rosendal 

Gulizia Brothers

Roger Neumann

Janus Templeton

Malene Kjærgaard

Jesper Thilo

Anker Buch

Kristian Jørgensen

Jette Torp

Daimi